ZAVRŠENI RADOVI NA UREĐENJU DVORIŠTA DORĆOLSKOG VRTIĆA: POSAĐENO SEDAM STABALA LIPE U VRTIĆU „LIPA“

Nakon postavljanja novih sprava i bezbedne podloge za igru dece, povoljni vremenski uslovi i period vegetacije iskorišćeni su kako bi u dvorištu starogradskog vrtića „Lipa“ bilo posađeno sedam stabala lipe.

Uspešan završetak rekonstrukcije simbolično su obeležili predsednik Gradske opštine Stari grad Radoslav Marjanović i direktorka predškolske ustanove „Dečji dani“ Sanja Lazović, zajedničkom sadnjom stabla.

„Veliko mi je zadovoljstvo što smo završili ono što smo i obećali roditeljima čija deca idu u ovaj objekat „Lipa“, čime smo omogućili bezbedne i zdrave uslove za razvoj naših mališana. Tokom naredne godine nastavićemo sa aktivnostima na uređenju ostalih dvorišta starogradskih vrtića“, izjavio je predsednik opštine Radoslav Marjanović i dodao de će fasada vrtića „Lipa“ biti takođe obnovljena naredne godine, zahvaljujući Gradu Beogradu koji će za tu namenu izdvojiti nešto više od 8 miliona dinara.

„Želim da izrazim veliku zahvalnost Gradskoj opštini Stari grad za izuzetnu pomoć i podršku prilikom obnove dvorišta vrtića „Lipa“. Ove sprave koje smo dobili će samo doprineti da boravak dece bude bezbedan, kvalitetan i da oni dobro troše svoju energiju koje imaju na pretek“, rekla je Sanja Lazović direktorka PU „Dečji dani”.

Podsećamo da su radovi na uređenju dvorišta inicirani su od strane roditelja, a Gradska opština Stari grad za to je izdvojila 2 miliona i 480 hiljada dinara.