POMOĆ INVALIDIMA I NAJMLAĐIMA U ZVEČANSKOJ

Humanitarna organizacija „Misija Svete Anastasija“ i Gradska opština Stari grad uputile su danas humanitarnu pomoć Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju i ortopedsku protetiku i Stacionaru za majku i dete u okviru Centra za zaštiti odojčadi, dece i omladinu u Zvečanskoj 7.

„ Humanitarna pomoć koju danas uručujemo Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju i ortopedsku protetiku sastoji se od dela nameštaja za dnevni boravak, dva kreveta, šest invalidskih kolica, tri hodalice a tu su i rezervni delovi za ova pomagala “ rekao je Risto Raco, član Opštinskog veća. Pomoćnik direktora za medicinska pitanja Specijalne bolnice dr Mirko Teofilovski zahvalio se i naglasio je da im je svaka pomoć ovoj ustanovi dobrodošla.

Posle Specijalne bolnice kamion sa humanitarnom pomoći uputio se u Zvečansku 7 gde je predato šest džakova dečje garderobe. Mirjana Srećković, rukovodilac Stacionara zahvalila se na današnjoj pošiljci humanitarne pomoći, naglasivši da ovo nije prvi put da Stari grad pomaže ovu ustanovu.

„U januaru smo takođe od Opštine dobili značajna finansijska sredstva“, naglasila je gospođa Srećković.