POKLON VAUČERI ZA “BRZO ČITANJE I SUPER PAMĆENJE”

Gradska opština Stari grad i Institut za edukaciju i lični razvoj “Leonida” najmlađim građanima opštine poklanjaju besplatne vaučere za sertifikovan program za osnovce “Brzo čitanje i super pamćenje”, u trajanju od četiri nedelje. Broj besplatnih mesta je ograničen, a vaučeri se mogu preuzeti u Kontakt centru opštine Stari grad do 15. septembra, Makedonska 42 (prizemlje).

Institut “Leonida” se bavi intelektualnim razvojem ličnosti i punih dvanaest godina pruža praktična znanja koja su unapredila intelektualne kapacitete dece širom naše zemlje, dok se brzina čitanja i pamćenja povećava za pedeset odsto.

Važno je napomenuti da je Institut “Leonida” jedina obrazovna institucija na Balkanu koja je sertifikovana lično od izumitelja mapa uma, legendarnog Tonija Buzana. Osnivač instituta Damir Gavrilović jedan je od nekolicine ljudi u svetu koji su nakon položenih testova i održanih predavanja po strogim standardima “Open Džinijus” koorporacije, dobili licencu Master instruktora za sve oblasti.

Informacije i detalje o ostalim programima i seminarima Instututa “Leonida” možete pogledati na sajtu www.leonida.rs.

Iskoristite velikodušni gest Instituta “Leonida” i još DANAS prijavite svoje dete, dok sa “Starogradskom karticom” za sve osale programe moguće je ostvariti popust od 50 odsto.