POČEO JUNIOR FEST NA STAROM GRADU

U svečanoj sali opštine Stari grad 5. marta je, prvom u nizu predstava za decu, otvoren Junior fest – prvi pozorišni festival na Starom gradu za decu uzrasta od 4 do 12 godina. Opština Stari grad za svoje najmlađe sugrađane organizovaće svake subote na istom mestu ovakav vid interaktivnih i edukativnih predstava

– Junior fest je još jedna akcija u nizu koju opština Stari grad organizuje za najmlađe. Interaktivni rad podstiče aktivnu razmenu znanja kod dece i veoma nam je drago da naša opština može da i na ovakav način mladim Starograđanima pruži dobro mesto za igru i uživanje – rekao je Marko Bastać iz opštine Stari grad i dodao da poziva roditelje da rezervišu mesta za svoju decu na narednim predstavama, kako bi na kvalitetan način, zajedno sa svojom decom proveli vikend.

Junior fest je otvorila predstava „Čarobne reči“. Tokom trideset minuta koliko predstava traje, cilj je da se deca zabave i nauče četiri čarobne reči – molim te, volim te, izvinite i izvolite.

Briga o najmlađima za opštinu Stari grad predstavlja priorite, što dokazuju i brojne akcije, počev od poklon čestitki za bebe, preko akcija podrške prvacima osnovnih škola i netbuk računarima na poklon trećacima, do nagrada mladim talentima, vukovcima i đacima generacije. Pored toga, opština značajno ulaže sredstva u obnavljanje školskih i predškolskih ustanova.

Opština Stari grad još jednom poziva roditelje i decu da se priključe Junior festu. Kako biste osigurali svoje mesto na ovoj manifestaciji, prijavite se na telefon Kontakt centra 785-2-999.