OPŠTINA STARI GRAD APELUJE: “POSTAVITE KUTIJU, SPASITE TEODORIN ŽIVOT”

Gradska opština Stari grad priključila se danas akciji za pomoć devetogodišnjoj Teodori Vranješević iz Kragujevca koja boluje od akutne mijeloidne leukemije.

U holu opštine postavljena je kutija za prikupljanje novčane pomoći kako bi Teodora što pre mogla da ode na lečenje u Univerzitetsku dečju kliniku u Frankfurtu. Ovoj devetogodišnjoj devojčici hitno je potrebna transplatacija koštane srži koja košta čak 350.000 evra!

– Dečji život nema cenu, s toga mislim da je postavljanje kutije za prikupljanje pomoći Teodori najmanja stvar koju smo mogli da uradimo. Ovim putem bih zamolio i apelovao i ostalim institucijama kako u Beogradu, tako i širom Srbije, da takođe pomognu Teodori. Jer, naše malo, nekome znači sve. Ovoga puta, to “sve” je, nažalost, jedan dečji život kojem mesto nije između četiri zida bolničke sobe – rekao je Marko Vastać, predsednik opštine Stari grad.

Za borbu je preostalo još jako malo vremena, a devojčica neće biti operisana dok pomenutoj klinici ne bude uplaćen celokupan novčani iznos.

– Nije za pohvalu, ali, svesni da živimo u zemlji gde se bolesni leče sms porukama i donacijama, hajde da bar budemo složni i preduzimljivi kada su naša deca u pitanju –zaključio je Bastać.