OČIŠĆENA DIVLJA DEPONIJA KOD KULE NEBOJŠA

Na inicijativu građana, Gradska opština Stari grad je danas u saradnji sa JKP Gradska čistoća organizovala čišćenje neuređene površine na potezu od Kule Nebojša do fudbalskog stadiona FK Dorćol. Mobilne ekipe JKP Gradska čistoća su za nekoliko sati očistile više od 15 metara kubnih raznog otpada.

Opština Stari grad je već pokrenula sa JKP Gradska čistoća zajedničku akciju , na inicijativu naših Starograđana koja je započeta početkom decembra prethodne godine, kada je uklonjena divlja deponija  ispod Pasarele koja vodi od Beton hale –  do Beogradske tvrđave i tunela nekadašnjeg pruge u Pristaništu.

„Trudimo se da unapređujemo saradnju sa našim građanima kroz podršku njihovim inicijativama. Čistoća naših ulica, parkova i drugih javnih površina jeste jedan od prioriteta Gradske opštine Stari grad i zato ćemo u narednom periodu nastaviti da uz podršku gradskih službi sprovedemo još sličnih akcija. Ovom prilikom pozvao bih sve naše komšije, da nam se obrate i ukažu na postojanje deponija i drugih komunalnih problema, kako bismo zajedničkim snagama reagovali u što kraćem roku” – naglasio je predsednik Gradske opštine Stari grad Radoslav Marjanović.