OBRADOVANO 57 MLADIH TALENATA SA STAROG GRADA

GO Stari grad dodelila je novčane nagrade mladim talentima. Član Veća opštine, Marko Bastać, uručio je 57 nagrada u vrednosti od 20 hiljada dinara talentovanim Starograđanima.

– Verujemo da je ulaganje u mlade, ulaganje u budućnost i da mladim talentima treba omogućiti što bolje uslove kako bi napredovali na ličnom i edukativnom planu. Opština kontinuirano ulaže u edukaciju dece i mladih, jer nastoji da ih podrži u daljem radu, stvaralaštvu i obrazovanju – rekao je Marko Bastać iz opštine Stari grad i dodao :

– Na Starom gradu se znanje ceni i zato smo uvek spremni da nagradimo trud i zalaganje.

Komisija za mlade talente opštine Stari grad u decembru 2015. godine raspisala je konkurs za dodelu finansijske podrške mladim talentima sa Starog grada starosti do 30 godina.

GO Stari grad treću godinu za redom, pruža podršku mladim i uspešnim ljudima, sa prebivalištem na ovoj opštini, koji su pojedinačno ili ekipno učestvovali na republičkim ili međunarodnim takmičenjima iz oblasti nauke, obrazovanja, sporta, kulture i umetnosti, i tom prilikom osvojili prvo, drugo ili treće mesto. Opština Stari grad na ovaj način pomaže mladim i uspešnim ljudima obezbeđujući im sredstva za usavršavanje, dalje obrazovanje i razvijanje ličnih potencijala.