NOVO DVORIŠTE VRTIĆA „SKADARLIJA“

Uređeno je i u potpunosti rekonstruisano i peto dvorište vrtića na Starom gradu.
Najmlađi Starograđani koji borave u vrtiću „Skadarlija”  dobili su novi prostor za boravak i igru na otvorenom, koje je opremljeno, modernim i bezbednim mobilijarom.
Novo dvorište obišli su predsednik naše opštine Radoslav Marjanović, zamenica gradonačelnika Grada Beograda Vesna Vidović, sekretar Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu Grada Beograda Nenad Radić, a više o samom vrtiću govorila  je direktorka PU „Dečji dani” Sanja Lazović.
„Kao što smo i obećali, nastavljamo sa uređenjem našeg Starog grada, a posebno onih njegovih delova na kojima naši najmlađi provode najviše vremena. Danas smo u vrtiću „Skadarlija i to je 5 dvorište PU „Dečji dani“ koje smo obnovili. Podsećamo, pored uređenja dvorišta, u tri vrtića uređene su i fasade. Pokazalo se da kroz saradnju opštine i grada možemo mnogo toga da uradimo za naše vrtiće. To je naša politika koju ćemo nastaviti i u narednom periodu“, poručio je predsednik Radoslav Marjanović i najavio obnovu drugog dela dvorišta ovog vrtića.

„Ovo je važan projekat za nas. Zahvalni smo našoj opštini i gradu Beogradu na pomoći i podršci u obnovi dvorišta vrtića naše predškolske ustanove. Vrtić „Skadarlija“ pohađa 600 mališana i najveći je na Starom gradu, možda i u Beogradu“, rekla je Sanja Lazović, direktorka PU „Dečji dani“.

Pogledajte kako izgleda novo dvorište crtića „Skadarlija“ OVDE