NAGRAĐENI POLICAJCI MESECA AVGUSTA I SEPTEMBRA 2011.

U nastavku redovne akcije nagrađivanja najboljih policajaca i vatrogasca danas (13. oktobra) je zamenica predsednice Gradske opštine Stari grad Ana Danilović uručila nagrade najuspešnijim pripadnicima MUP-a za avgusta i septembar 2011. godine.
Priznanje “Policajac meseca” za avgust i novčanu nagradu u visini od 5 hiljada dunara pripala je Biorac Daliboru, Zdraveski Aleksandru i Zdravković Željku iz Policijske stanice „Stari grad”, Vesić Slaviši iz „Rečne policije“, kao i pripadniku vatrogasne brigade Mihajlović Žarku.
Identična priznanja za septembar, dobili su: Blagotić Nataša, Antić Saša i Jankovljević Dejan iz Policijske stanice „Stari grad, zatim rečni policajac Karović Marko i vatrogasac Matić Zoran.
GO Stari grad već devetu godinu za redom, nagrađuje najuspešnije policajce i vatrogasce sa svoje teritorije. Tokom proteklih godina, opštinsku nagradu dobilo je više od 450 policajaca, koji su se posebno istakli na očuvanju javnog reda i mira, imovine i bezbednosti građana Starog grada. I u ovoj, 2011. godini, za nagrađivanje „Policajaca meseca“ opština je iz budžeta izdvojila 300.000 dinara.