„KAZABLANKA“ OTVARA SENIOR FEST

Gradska opština Stari grad nastavlja sa organizacijom različitih besplatnih sadržaja za svoje najstarije sugrađane, pa će tako od 6. decembra 2015. godine, ali i svake naredne nedelje, biti organizovane besplatne filmske projekcije – SENIOR FEST. Projekcije će se održavati u svečanoj sali opštine Stari grad sa početkom u 17 sati.

– Već dugi niz godina vodimo brigu o našim penzionerima, organizujući različite besplatne sadržaje u kojima oni rado učestvuju. Tokom jeseni organizovali smo izlete, a omogućili smo i termine za jogu i plivanje. Verujem da će SENIOR FEST biti veoma posećen i da će naši sugrađani uživati u filmovima koje smo posebno pripremili za njih – rekao je Marko Bastać iz opštine Stari grad.

Na repretorau SENIOR FEST-a naći će se filmski klasici, a prvi u nizu filmova koji će biti prikazan je čuvena američka ratna romansa iz 1942. godine „Kazablanka“.

Svi zainteresovani penzioneri sa Starog grada mogu da se prijave pozivom na broj 011/785 2 999, svakog radnog dana od 8 do 15 sati, i da najave svoje prisustvo na projekcijama.