“GALETOVA PLIVAONICA” – BESPLATNA ŠKOLA ZA NEPLIVAČE I ŠKOLA PLIVANJA ZA DECU SA STAROG GRADA

SRPC “Milan Gale Muškatirović”, u saradnji sa opštinom Stari grad, u okviru “Galetove plivaonice”, pripremio je za sve starogradske osnovce i predškolce dva programa – besplatnu školu za neplivače i besplatnu školu plivanja!

Prijavljivanje za “Galetovu plivaonicu” počelo je prvog oktobra, a sve što je mališanima potrebno jeste đačka knjižica.

Besplatni programi “Galetove plivaonice” obuhvataju osmonedeljnu obuku, a treninzi se odvijaju dva puta nedeljno.

Besplatna škola za neplivače ;počinje testiranjem prijavljenih osnovaca i predškolaca na osnovu kojeg će se formirati grupe polaznika, prilagođene najboljem postizanju željenih rezultata.

Nakon obuke, u malom bazenu, svi polaznici će proći završno testiranje, dobiće diplome, a u zavisnosti od postignutih rezultata, nastaviće usavršavanje u besplatnoj školi plivanja, namenjenoj osnovcima koji već znaju da plivaju, i koji žele da se usavrše i da savladaju nove stilove plivanja.

Škola će se odvijati na olimpijskom bazenu, a podrazumeva učenje tehnika tri stila – prsno, kraul i leđno plivanje. Na kraju škole polaznike takođe, očekuje završno testiranje, kao i dodela diploma.

Sve programe ;Galetove plivaonice”, vode profesori fizičkog vaspitanja i sporta, sertifikovani treneri sa dugogodišnjim iskustvom, koji pružaju adekvatan stručni nadzor i čiji je rad prilagođen pojedinačnim potrebama i sposobnostima svakog polaznika.

Pozivamo starogradske osnovce i preškolce sa Starog grada da se prijave za besplatnu školu “Galetove plivaonice”;na telefon: 011/ 26 22 578, ili putem mejla na: info@jpmgm.co.rs