SALA BEOGRADSKE FILHARMONIJE,15. JUN – „THE STRINGS OF DESIRE“, DONATORSKI KONCERT HARFISTKINJE ZOJE ĐORĐEVIĆ

Servis za razvoj kulture i umetnosti „Multikultivator“ i opština Stari grad pozivaju sve zainteresovane sugrađane da podrže talentovanu harfistkinju Zoje Đorđević svojim prisustvom donatorskom koncertu „The Strings of Desire“, koji će se održati u sredu, 15. juna u sali Beogradske filharmonije, sa početkom u 20 časova.

Sav prihod ostvaren prodajom ulaznica namenjen je za pokrivanje troškova Zojinih studija u Norveškoj.

Zoja ove godine započinje studije na Norveškoj muzičkoj akademiji u Oslu, u klasi čuvene profesorke Izabel Peran. Tokom proteklih 10 godina nagrađivana je na brojnim takmičenjima u Srbiji i inostranstvu kao solista i kao član kamernog ansambla. Predana, vredna i posvećena, Zoja je nosilac Vukove diplome u dve srednje škole, a u muzičkoj školi „Stanković“ je proglašena za đaka generacije. Pored redovnog muzičkog školovanja Zoja nije propustila nijednu priliku za dodatno profesionalno usavršavanje sa profesionalcima iz Srbije i inostranstva.

Iz Servis za razvoj kulture i umetnosti „Multikultivator“, organizacije koja pruža podršku i prilike za stručno usavršavanje mladih muzičara iz Srbije u inostranstvu, poručuju da će nas Zoe na koncertu „povesti na put kroz različite muzičke pohe i prikazati neočekivan spektar mogućnosti instrumenta koji svira i nijanse svog muzičkog karaktera. Pored kompozicija i aranžmana za solo harfu, očekuju nas i dva dueta: Zoji će se pridružiti vođa violončelista Beogradske filharmonije Aleksandar Latković i alumnista Berkli koledža Andrija Gavrilović (flighorna)“.

Ulaznice za koncert dostupne su preko prodajne mreže Tickets.rs u kategorijama: Standard: 2,500.00 din / Silver: 6,000.00 din (50 ulaznica) / Gold: 12,000.00 din (30 ulaznica) / Mecena: 25,000.00 dinara (10 ulaznica).

Donatorski koncert „The Strings of Desire“ podržali su Super dot, Fondacija Dobar Glas, , UTI, Isis, Alma Quatro, Baltasar vinoteka, Immersive4U, Watchroom, McDonald’s, Studio Crater  i Tickets.rs.

Više informacija možete pogledati na  www.multikultivator.org