DOBRODOŠLICA PRVACIMA STAROG GRADA

U osam starogradskih osnovnihškola danas je krenulo 482 prvaka. Početak školske godine obeležen je tradicionalnom dobrodošlicom najmlađim školarcima, pod nazivom „Ja sam prvak Starog grada“, koju organizuje Gradska opština Stari grad, sa željom daim prvi školski dan ostane u trajnom sećanju.

Svečanom prijemu prvaka, pored roditelja, rodbine, drugara i nastavnika, prisustvovali su i čelnici Gradske opštine Stari grad.

Dejan Kovačević, predsednik opštine poželeo je srećan polazak u školu prvacima OŠ „Kralj Petar“, i njih 52, obradovao i prigodnim poklonima koje je naša opština pripremila za sve starogradske đake –prvake.
U školskim klupama su ih dočekale ekološke platnene torbice sa natpisom „Ja sam prvak Starog grada“, a u njima: lepo dizajnirane medalje i majice sa istom porukom, kačket za bezbedniji dolazak u školu, kao i neophodan školski pribor – pernica sa grafitnim olovkama, rezačem i gumicom, flomasteri, vodene i drvene bojice, plastelin i sl.

Veselo i razdragano bilo je i u drugim starogradskim osnovnim školama, a najmlađim đacima su početak školovanja, dobrodošlicom i poklonima, poželeli članovi Veća Gradske opštine Stari grad.