KANCELARIJA ZA MLADE OPŠTINE STARI GRAD: BESPLATNE ONLAJN PRIPREME ZA MALU MATURU

Kancelarija za mlade Gradske opštine Stari grad i ove godine, u uslovima vanrednog stanja i pandemije virusa korona, organizuje besplatne pripreme za malu maturu za osmake sa Starog grada.

Imajući u vidu opštu situaciju, za razliku od prethodnih deset godina, pripreme za osnovce iz srpskog jezika, matematike i hemije će se ove godine održavati onlajn i to vikendom u prepodnevnim časovima.

Dan pred početak predavanja svi prijavljeni dobiće mejl sa vremenom i datumom održavanja određenog predavanja i link pomoću kojeg će moći da se uključe na onlajn predavanje.

Svi đaci koji su se već prijavili na pripreme koje su bile predviđene da se održe u zgradi opštine Stari grad dobbiće mejl i nema potrebe da se prijavljuju ponovo.

Za sve buduće srednjoškolce sa Starog grada koji se ranije nisu prijavili, sada to mogu učiniti OVDE.

Svesni činjenice da su većini osmaka potrebni dodatni časovi kako bi ponovili gradivo i pripremili se za završni ispit, a i kako bi olakšali udar na kućni budžet koji je posledica plaćanja privatnih časova, predstavnici opštine i njene Kancelarije za mlade su 2010. godine počeli sa organizacijom besplatnih pripremnih časova za polaganje male mature. Svake godine u martu počinje tromesečna priprema osmaka za polaganje male mature.

Budući srednjoškolci uz pomoć iskusnih predavača mogu da osveže svoje znanje srpskog jezika i matematike, kao i da pojasne nedoumice i pobede tremu. Besplatnu pripremnu nastavu mogu da pohađaju svi osnovci koji imaju prebivalište ili idu u neku od škola na opštini Stari grad.

PRIJAVITE SE OVDE