BESPLATNE KARTE ZA PREDSTAVU “MALI VELIKI PRINC”

Gradska opština Stari grad i Centar razvoja životnih vrednosti poklanjaju pet puta po dve karte za premijeru predstave “Mali veliki Princ” zakazanu za nedelju, 30. septembra u 16 časova, u Akademiji 28. Besplatne karte su rezervisane za prvih pet sugrađana koji se jave na telefon Kontakt centra opštine 785-2-999. Predstava je namenjena deci uzrasta od 7 do 12 godina.

Ostali zainteresovani, koji se prijave za predstavu preko našeg Kontakt centra ostvaruju popust na cenu karte (350 dinara). Svi koji budu kupili kartu za predstavu mogu da prisustvuju besplatnom predavanju “Shvatanje i značaj porodice u savremeno doba”, koje će se održati u Svečanoj sali GO Stari grad (datum i vreme biće naknadno objavljeni).

Građani koji kupe kartu za predstavu ostvaruju popust od deset odsto na predstavu “Dar” pozorišne trupe U.R.A.

Tri najbolja dečija literarna rada na temu “Da li da odrastem” dobijaju tri puta po dve besplatne karte za premijeru, a imena dobitnika biće objavljena na stranici pozorišne trupe U.R.A. Radove je potrebno poslati do 28. septembra na email: ura.troupe@gmail.com.

Deo prihoda od karata biće donacija “Svratištu”.

“Mali princ” je priča o odrastanju dece čiji su roditelji prezauzeti. On se povlači u sebe jer ne uspeva da da dopre do njih. Ali kada se roditelji konačno zaigraju sa njim uvideće koliko su prelepih zajedničkih trenutaka propustili i poželeće da se vrate u detinjstvo.

Ova razigrana dramatizacija “Malog princa” naučiće decu da vrednuju prijateljstvo i ljubav, a starije podsetiti na sve one lepe trenutke koje čine detinjstvo, a koje tako često zaboravljamo kad odrastemo, a upravo su ti trenuci male oaze sreće koji nas čine zahvalnima na daru zvanom Život.