BEOGRAD ŽIVI: BESPLATAN KULTURNO-UMETNIČKI PROGRAM NA STAROM GRADU – REPERTOAR ZA AVGUST

 

Gradska opština Stari grad u saradnji sa ustanovom kulture ”Parobrod”Dečijim kulturnim centrom BeogradKombank dvoranomCrvenim krstom i muzejem Grada Beograda, a pod pokroviteljstvom grada Beograda i uz podršku kompanije Bambi tokom jula i avgusta organizuje besplatan kulturno – umetnički program.

Program je podeljen u dve celine – radioničarski i revijalni program.
U okviru radioničarskog programa na tri lokacije (Topličin venac, Park vojvode Vuka i Kalemegdan, plato ispred paviljona Cvijeta Zuzorić) biće organizovane radionice za decu školskog uzrasta, dok će se u Uslužnom centru opštine Stari grad (ulaz iz Nušićeve ulice) odvijati radionice za trudnice i mame.

U sklopu revijalnog programa, na Kosančićevom vencu biće organizovane filmske projekcije za odrasle, dok će u Ulici cara Lazara biti organizovani koncerti za decu.

U nastavku možete videti raspored događaja za avgust.

Pozivamo vas da pratite naše naloge na društvenim mrežama “Facebook” i “Instagram” kako biste se pravovremeno informisali o eventualnim izmenama u programu i satnici. U slučaju loših vremenskih uslova, program će biti pomeren, a javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Program takođe možete preuzeti na sledećem linku.

Vidimo se u našem komšiluku!
Dobro nam došli.