AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI U OPŠTINI STARI GRAD

Volonterski servis Gradske opštine Stari grad, u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi i Crvenim krstom „Stari grad“, organizuje u ponedeljak, 26. septembra redovnu akciju dobrovoljnog davanja krvi u velikoj opštinskoj sali, Makedonska 42, u vremenu od 10 do 15 časova.

Volonteri pozivaju Starograđane da zajedno sa komšijama, prijateljima i rođacima dođu i pokažu svoju humanost na delu, posebno jer je tokom jeseni i zime dragocena tečnost najpotrebnija.

Gradska opština Stari grad i njeni volonteri su ponosni na sve Starograđane koji su učešćem u dosadašnjim akcijama spasli i sačuvali mnoge ljudske živote. U znak zahvalnosti za iskazanu humanost za svakog dobrovoljnog davaoca krvi koji u ponedeljak dođe u veliku opštinsku salu obezbeđene su karte za plivanje na zatvorenom bazenu populanog sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“.

Akcije dobrovoljnog davanja „dragocene tečnosti, koja život znači”, a koje Volonterski servis naše opštine u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi i Crvenim krstom „Stari grad“, organizuje više od četiri godine, održavaju se redovno, svakog poslednjeg ponedeljka u mesecu.