AIESEC „GLOBALNA ŠKOLA PREDUZETNIŠTVA: SVE POČINJE OD JEDNE IDEJE!

Projekat „Globalna škola preduzetništva” organizuje se sa ciljem da studentima i diplomcima omogući da steknu sva neophodna znanja i veštine za pokretanje sopstvenog biznisa.

Učesnici će imati priliku da, od 10. jula do 11. avgusta, razvijaju poslovne ideje u multikulturalnim timovima, zajedno sa studentima iz inostranstva. Timovi će proći kroz set radionica i predavanja na kojima će naučiti kako da naprave marketing strategiju, istražuju tržište, pronađu investitore i još mnogo toga što će im pomoći da svoju ideju pretvore u stvarnost.

Partner projekta – Delhaize Serbia, omogućiće polaznicima škole preduzetništva da se upoznaju sa njihovom poslovnom praksom i organizovaće dodatne edukacije za učesnike. Program je namenjen svima onima koji imaju već imaju poslovnu ideju, ali i studentima koji žele da nauče nešto novo i oprobaju se u svetu preduzetništva.

Projekat organizuje AIESEC organizacija sa ciljem da doprinese povećanju zaposlenosti mladih. AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih, koja prisustvom u preko 120 zemalja predstavlja najveću studentsku organizaciju. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, organizacija pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Učešće na projektu se naplaćuje 800 dinara.

Ukoliko želite da ovog leta budete Globalni preduzetnik prijavite se OVDE

Više informacija može se pronaći na Fejsbuk stranici, Instagramu ili elektronskim putem ma mejl adresi: jelena.radonjic@aiesec.net