PROGRAM “ZAJEDNO ZA VAŠU ZGRADU” – SPISAK SKUPŠTINA STANARA/SAVETA ZGRADA ZA 2011. GODINU

image description

Komisija „Zajedno za vašu zgradu“, u sastavu Marko Bastać, predsednik Komisije i član Veća zadužen za realizaciju programa, Ana Danilović, zamenica predsednice opštine, Đorđe Lazarević i Zoran Mlađenović, članovi Veća, objavljuje konačan spisak sa 338 skupština stanara/saveta zgrada kojima su odobrena sredstva u programu “Zajedno za vašu zgradu” za 2011. godinu. Na javni poziv, koji je objavljen 16.5., zaključno sa 1.7. 2011. pristiglo je 368 prijavaskupština stanara/saveta zgrada.
Predsednik Komisije i član Veća Marko Bastać zahvaljuje u ime Gradske opštine Stari grad i članova Komisije svima koji su učestvovali u ovogodišnjem programu„Zajedno za vašu zgradu“, jer su na taj način u saradnji sa lokalnom samoupravom doprineli poboljšanju kvaliteta života na Starom gradu, što je i osnovni cilj programa.

Podsećamo da su prošle godine u 230 zgrada sređeni ulazi, stepeništa, elekto-ormari, obnovljene elektroinstalacije ili prostori oko zgrada. Pozivamo skupštine stanara/savete zgrada da se jave Odseku za informisanje i redakciji kako bismo u narednim brojevima Informatora predstavili Starograđanima sve ono što je urađeno kroz program „Zajedno za vašu zgradu“ 2011. godine.

Naredni koraci:

Ugovori – Komisija će sukcesivno pozivati predsednike skupština/saveta zgrada sa rang listeda potpišu ugovor sa Opštinom o zajedničkom finansiranju radova.

Rokovi – po zaključenju ugovora sredstva će biti uplaćena na račune skupština/saveta zgrada u roku od 15 dana. Od tog trenutka one imaju 90 dana za završetak radova.

Izveštaj – po završetku radova dostavlja se izveštaj o utrošenim sredstvima. Zgrada je obavezna da izveštaj dostavi sa računima, dokazima da su računi plaćeni, ukupni iznos utrošenih sredstava, u skladu sa propisima. Izveštaj se dostavlja u zatvorenoj koverti, sa naznakom “Zajedno za vašu zgradu”.

Kontakt: Više informacija skupštine/saveti zgrada mogu dobiti na telefon 3222 626, radnim danom od 10,00 do 12,00 sati ili na internet sajtu www.starigrad.rs.

Spisak skupština stanara/saveta zgrada kojima su odobrena sredstva u programu “Zajedno za vašu zgradu” za 2011. godinu