MOJ STAROGRADSKI MAJSTOR

Opštinski program „Moj starogradski majstor”rešava probleme sa vodom, strujom, kanalizacijom ili raznorazne bravarske kvarove u stanovima Starograđana.

Usluga je namenjena penzionerima sa nižim primanjima, osobama sa invaliditetom, samohranim roditeljima, korisnicima socijalne pomoći i tuđe nege, kao i nezaposlenim sugrađanima.

„Zlatne ruke“ tri starogradska majstora, koje je angažovala naša opština – bravara Branka Sajića, električara Ivana Sotirova, i specijaliste za vodovodne instalacije Voje Markovića, rešavaju kvarove koji često zagorčavaju svakodnevni život u starogradskim stanovima i zgradama. Starogradski majstori su do sada imali preko 700 intervencija, a dobro urađen posao i stručno rešen kvar su prava preporuka za njihove usluge.

– Stekli smo poverenje sugrađana jer kažu da je danas teško naći pravog majstora. To je i izdatak za kućni budžet od dve, tri hiljade dinara. Građani se javljaju u velikom broju. U praksi nismo samo majstori, jer osim popravki svima godi malo društva i razgovora – kaže majstor Voja Marković i dodaje da mnogi nisu godinama zvali majstora u kuću.

Ukoliko imate probleme sa vodovodom, strujnim instalacijama, kanalizacijom pozovite Volonterski servis opštine Stari grad na telefon: 3300 – 509 ili putem imejla: volonterskiservis@starigrad.org.rs

Napominjemo da korisnici usluga ne plaćaju troškove rada majstora, već samo materijal u zavisnosti od vrste i obima popravke.