KONKURS ZA POSTAVLJANJE PRIVREMENIH OBJEKATA – KIOSAKA NA TERITORIJI GO STARI GRAD

 

 

REPUBLIKA SRBIJA – GRAD BEOGRAD

GRADSKA OPŠTINA STARI GRAD

Beograd, Makedonska 42

Tel. 3220-721; Faks: 3227-067

Komisija Veća Gradske opštine Stari grad, u vezi sa odredbama Odluke o postavljanju privremenih objekatana teritoriji grada Beograda („Službeni list grada Beograda”, broj 17/15, 43/15 i 71/15), i na osnovu Zaključka Veća I 03 broj 020-3- 426 /16 od 31.10.2016. godine, raspisuje

K O N K U R S

za određivanje korisnika mesta za postavljanje 40 privremenih objekata – kiosaka, na području gradske opštine Stari grad.

Popis mesta za postavljanja, površina, vrsta, tip, veličina i namena privremenih objekata kao i opšti i posebni uslovi, pod kojima će biti izvršen odabir korisnika lokacije, sadržan je u Konkursnoj dokumentaciji.

Određivanje korisnika se vrši na period od 5 godina, odnosno na period važenja Plana kojim su utvrđene lokacije-mesta postavljanja privremenih objekata, po ovom konkursu.

Konkursna dokumentacija se može preuzeti u kancelariji broj 17 na prvom spratu zgrade Opštine, u Ul.Makedonska broj 42, radnim danom od 9,00 do 15,00 časova, počev od prvog narednog radnog dana od dana objavljivanja Konkursa, ili sa sajta Gradske opštine Stari grad – www.starigrad.org.rs

U istom periodu zainteresovana lica mogu izvršiti i uvid u tekstualni i grafički deo Plana, u prostorijama Odeljenja za komunalne poslove i komunalnu inspekciju, u zgradi opštine u Beogradu u ulici Makedonska broj 42, soba broj 97 na V spratu.

Pravo učešća na konkursu imaju sva pravna i fizička lica, koja ispunjavaju uslove utvrđene zakonom i Pravilima iz konkursne dokumentacije.

Prijava na Konkurs, podnosi se u roku od 8 dana, od dana objavljivanja konkursa, odnosno počev od 03.11.2016. godine, preko Pisarnice Uprave gradske opštine, ili poštom (preporučenom pošiljkom), zaključno sa 10.11.2016. godine.

Prijave se podnose za svaku lokaciju posebno, na propisanom obrascu iz Priloga 3. Konkursne dokumentacije, na adresu GRADSKA OPŠTINA STARI GRAD, Beograd, Makedonska broj 42.

Konkursni postupak će sprovesti Komisija Veća gradske opštine, koja će odabir korisnika mesta izvršiti na osnovu usmenog javnog nadmetanja, i to isključivo na osnovu najvišeg ponuđenog iznosa za određenu lokaciju.

Registracija učesnika u postupku javnog nadmetanja, i postupak usmenog javnog nadmetanja održaće se dana 15.11.2016. godine, sa početkom u 10 časova, u zgradi gradske opštine Stari grad, u ulici Makedonska broj 42, u Maloj sali, na prvom spratu.

Komisija za sprovođenje konkursa će najdalje u roku od 8 dana od dana održavanja postupka usmenog javnog nadmetanja, izraditi pismene otpravke odluka i dostaviti ih izabranim korisnicima.

Informacije u vezi ovog Konkursa mogu se dobiti na telefon: 322-78-59.

PREUZMITE KONKURSNU DOKUMENTACIJU (PRILOZI 1,2,3,4 i 5)

Prilog 1 – Tekst oglasa (link)

Prilog 2 – Lokacije (link)

Prilog 3 – Obrazac prijave (link)

Prilog 4 – Pravila (link)

Prilog 5 – Model ugovora (link)