PODRŠKA MLADIM I PERSPEKTIVNIM SPORTISTIMA: PRVI STAROGRADSKI VATERPOLO KUP ZAKAZAN ZA 27. AVGUST

Prvi Starogradski vaterpolo kup biće održan u subotu 27. avgusta u SRPC „25. maj – Milan Gale Muškatirović” sa početkom od 20 časova.

Gradska opština Stari grad nastavlja dobru tradicionalnu saradnju sa VK Dorćol i u cilju promocije vaterpola, kao nacionalnog sporta, i mladih i perspektivnih vaterpolista po prvi put, u sklopu Starogradskog leta, organizuje kup na kojem će pored VK Dorćol učestvovati i VK Stari grad, VK Zvezda i VK Partizan.

„Ovog leta organizovali smo besplatnu školu plivanja i vaterpola, na kojoj je učestvovalo više od 100 dece sa naše opštine“ istakao je Radoslav Marjanović, predsednik opštine Stari grad i dodao da je ovaj Starogradski vaterpolo kup „kruna“ rada na promociji mladih sportista, zajedništva i pravih vrednosti.

„Ovaj kup organizujemo u cilju promocije i pružanju podrške najuspešnijim polaznicima letnje vaterpolo škole, koje ćemo zajedno sa GO Stari grad i ostalim partnerima stipendirati i omogućiti im da dalje nastave da se profesionalno bave ovim sportom“ naznačio je Marko Miličković ispred VK Dorćol.

Pozivamo vas da subotu veče provedete sa svojim prijateljima i porodicom, i podržite mlade nade vaterpola.

Ulaz je besplatan, a više informacija možete dobiti putem društvenih mreža GO Stari grad.