PROLEĆNO UREĐENJE OPŠTINE – „STARI GRAD KAO NOV”

„Stari grad kao nov”

Akcija prolećnog uređenja opštine Stari grad pod nazivom „Stari grad kao nov” održaće se od 6. do 12. aprila i uključiće sva javna i komunalna preduzeća, građane, preduzetnike i pravna lica, saopštavaju iz Komunalne inspekcije opštine Stari grad.

– Napravili smo plan aktivnosti, odredili učesnike i napravili spisak poslova koji će se obaviti. U okviru svojih nadležnosti učestvovaće sva javna i komunalna preduzeća, a kontrolu i nadzor nad svim aktivnostima obavljaće komunalna inspekcija. Na ovaj način želimo da apelujemo i na naše sugrađane, preduzetnike i pravna lica da učestvuju u akciji prolećnog čišćenja. U tu svrhu biće odštampan i plakat kojim ćemo pozvati građane, škole, skupštine stanara i sve druge koji mogu da doprinesu da opština Stari grad bude što urednija – rekao je Miodrag Joksimović, rukovodilac Odeljenja za komunalne poslove i komunalnu inspekciju.

U prolećnom uređenju opštine Stari grad učestvovaće Direkcija za puteve, Direkcija za prevoz, JKP „Zelenilo – Beograd”, JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”, EDB „Javno osvetljenje”, JKP „Gradska čistoća”, „Telekom Srbija”, JP „Gradske pijace”, Veterinarska stanica Beograd i JP „Beograd vode”.