„JEVREMOVA ULICA SUSRETA“ – OTVORENE PRIJAVE ZA UČEŠĆE NA „JEVREMOVOM BAZARU” – ROK ZA PRIJAVE JE 7. MAJ, DO 12,00 ČASOVA

Tradicionalna manifestacija  Gradske opštine Stari grad „Jevremova ulica susreta” održaće se u subotu 11. maja, od 10 do 18 časova.

Starograđane i posetioce u Jevremovoj ulici , kao i prošle godine, očekuje bogat kulturno- umetnički program,  kao i raznovrsna ponuda različitih proizvoda i rukotvorina na „Jevremovom bazaru“.

U okviru priprema za organizaciju ove tradicionalne manifestacije, opština Stari grad poziva sve zainteresovane koji žele da učestvuju  na „Jevremovom bazaru“  da se prijave, do 7. maja, do 12,00 časova.

Prijave se podnose na PRIJAVNOM OBRASCU (u prilogu vesti) koji sadrži sledeće informacije – ime i prezime odgovornog lica, opis aktivnosti/proizvoda, fotografije aktivnosti/proizvoda, osnovne informacije o brendu proizvoda.

Popunjeni Prijavni obrasci se podnose u štampanom obliku u Šalter sali Gradske opštine Stari grad, Makedonska 42 – Odeljenju za komunalne poslove i komunalnu inspekciju, uz uplatu Lokalne administrativne takse, u visini od 330,00 dinara, na žiro-račun: 840-742251843-73, sa pozivom na broj 97  44-018.

Naglašavamo da je rok za prijave 7. maj do 12,00 časova

Svi izlagači koji budu izabrani od strane Odbora za organizaciju manifestacije biće kontaktirati 8. maja ove godine. 

PRILOG: PRIJAVNI OBRAZAC  ZA UČEŠĆE NA „JEVREMOVOM BAZARU” 2024