REPUBLIČKI ZAVOD ZA STATISTIKU: KONAČNA RANG LISTA KANDIDATA ZA INSTRUKTORE U POPISU 2022. KOJI SE POZIVAJU NA OBUKU

Na osnovu Javnog poziva za prijavljivanje kandidata za instruktore u popisu stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. godine, objavljenog 24. juna ove godine na portalima www.stat.gov.rs ili popis2022.stat.gov.rs ,  kao i obavljenog testiranja i razgovora sa kandidatima na osnovu Rang liste (sa zakazanim terminima), Republički zavod za statistiku (RSZ) objavljuje Konačnu rang listu kandidata za instruktore u popisu stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. godine koji se pozivaju na obuku:

RZS – KONAČNA RANG LISTA KANDIDATA ZA INSTRUKTORE U POPISU 2022. KOJI SE POZIVAJU NA OBUKU

Popisna komisija je dužna da kompletnu konkursnu dokumentaciju čuva do završetka Popisa i da sa njom postupa u skladu sa dodatnim uputstvima Zavoda.

Detaljnije informacije o zadacima instruktora i procedurama za izbor kandidata dostupne su na sajtovima Zavoda.

Sva zainteresovana lica koja se ne nalaze na Konačnoj listi kandidata koji se pozivaju na obuku, a učestvovala su u izbornom postupku i žele da ostvare uvid u svoje ostvarene rezultate, mogu podneti zahtev u pismenoj formi (lična predaja zahteva u prostorijama Popisne komisije svakog radnog dana u periodu od 9.00 do 14.00 časova ili putem pošte na adresu Popisne komisije) Popisnoj komisiji opštine/grada na kojoj su konkurisali, do 29. jula 2022. godine. Popisna komisije će uvid u ostvarene rezultate omogućiti u roku od 7 dana od dana prijema zahteva.

POPISNE KOMISIJE – ADRESE I TELEFONI