ODRŽAN RADNI SASTANAK SA SPORTSKIM SAVEZOM SRBIJE

U velikoj sali Gradske opštine Stari grad danas je održan radni sastanak sa Sportskim savezom Srbije (SSS).  Na sastanku, na kome su razmatrani planovi i pravci buduće saradnje i utvrđen kalendar lokalnih, regionalnih i završnog republičkog takmičenja, učestvovali su generalni sekretar SSS Goran Marinković, portparol saveza  Marina Jovičić, predstavnici lokalnih i regionalnih sportskih saveza naše zemlje, kao i domaćin, član Veća opštine zadužen za sport Nedeljko Jovanović.

„Zahvaljujemo se opštini Stari grad, sa kojom imamo odličnu saradnju, a koja nas je pozvala da budemo partneri u realizaciji aktivnosti u narednom periodu. Naš zajednički cilj razvoj i unapređenje sporta, kako na Starom gradu, tako i širom naše zemlje “, rekao je generalni sekretar SSS Goran Marinković i naglasio da je pravo zadovoljstvo da je „jedan vrhunski sportista, koji dobro poznaje problematiku sporta, u rukovodstvu opštine Stari grad“.
„Opština Stari grad je ovih dana u fokusu sportskih aktivnosti. Pre dva dana je održana javna rasprava Ministarstva omladine i sporta o sprečavanju dopinga u sportu. Sa Sportskim savezom Srbije imamo blisku i intezivnu saradnju. U narednom periodu ćemo realizovati brojne sportske aktivnosti koje su namenjene svim starosnim kategorijama Starograđana“, istakao je ovom prilikom član Veća opštine zadužen za sport Nedeljko Jovanović.