OBUKA PRVE POMOĆI ZA STAROGRADSKE MLADE I BUDUĆE RODITELJE: „ONO ŠTO VAM JE NAJVREDNIJE ČUVAJTE ZNANJEM“

Gradska opština Stari grad, u saradnji sa Crvenim krstom Stari grad, organizuje jednu od najposećenijih obuka prve pomoći za mlade i buduće roditelje, koja će se održati u petak, 25. marta, sa početkom u 18 časova, u velikoj sali GO Stari grad, Makedonska 42.

Tokom obuke, lekari i predstavnici Crvenog krsta Stari grad, višestruki pobednici na mnogim evropskim takmičenjima iz prve pomoći, upoznaće polaznike i polaznice ovog edukativnog kursa kako da postupaju u potencijalnim, vanrednim situacijama, sa kojima se možemo nenadano susresti u svakodnevnom životu.

Polaznici obuke imaće priliku da dobiju sve potrebne informacije i da se upoznaju kako da postupaju na mestu nezgode, koja su sredstva za pružanje prve pomoći, kako zaustaviti krvarenje, zbrinuti rane ili opekotine i još mnogo praktičnih i korisnih saveta kako bi pribrano i bez panike postupali u takvim situacijama, i što je najvažnije, kako da primene sve potrebne mere zbrinjavanja.

Takođe, nakon obuke i predavanja prisutni će moći da razmene mišljenja, diskutuju i postave dodatna pitanja prisutnim lekarima i članovima Crvenog krsta Stari grad.

Svi polaznici će dobiti i jedinstveni priručnik uz čiju pomoć će uvek biti u mogućnosti da osvežavanje stečena znanja.

Prijave za obuku prve pomoći starogradski mladi i budući roditelji mogu da izvrše putem besplatnog poziva na telefonski broj Uslužnog centra GO Stari grad 0800 077775 ili dolaskom u naš Uslužni centar (ulaz iz Nušićeve).

PRILOG:

  1. BELEŠKE ZA OBUKU IZ PRVE POMOĆI
  2. AGENDA OBUKE ZA PRVU POMOĆ