OTVORENE PRIJAVE ZA UČEŠĆE U „ULICI OTVORENOG SRCA” 2023. GODINE

Gradska opština Stari grad će u nedelju, 1. januara 2023. godine  obeležiti početak nove kalendarske godine tradicionalnom manifestacijom „Ulica otvorenog srca“.

U okviru priprema za organizciju ove manifestacije, Gradska opština Stari grad poziva građane, pojedince, udruženja, ustanove, institucije, vrtiće, škole, kulturno-umetnička i sportska društva, kao i sve zainteresovane koji žele da predstave svoje aktivnosti duž „Ulice otvorenog srca“, da se prijave za učešće slanjem mejl na adresu:  usluznicentar@starigrad.org.rs.

Prijava treba da sadrži sledeće informacije – ime i prezime odgovornog lica, opis proizvoda, fotografije proizvoda, osnovne informacije o brendu. 

Rok za prijave je 23. decembar u 12,00 časova. Svi izlagači koji budu izabrani od strane Odbora za organizaciju manifestacije biće kontaktirati 26. decembra. 

Napominjemo da će Odbor za organizaciju manifestacije „Ulica otvorenog srca”, zbog ograničenog broja mesta, nakon prijema svih prijava izvršiti selekciju učesnika.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti dobiti pozivom na telefon 0800 07 77 75 opštinskog Uslužnog centra ili putem mejla: usluznicentar@starigrad.org.rs