ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ – ПРИПРЕМНА НАСТАВА ЗА ЗАВРШНИ ИСПИТ ЗА ОСМАКЕ (РАСПОРЕД ЗА ЈУН ПО ДАНИМА И ГРУПАМА СА САТНИЦОМ)

Припремна настава се одржава у Великој сали Гардске општине Стари град, Македонска бр 42, у складу са свим епидемиолошким мерама и препорукама.

Предвиђени фонд часова је:  25 двочаса (50 часова) из српског и математике за ОБЕ групе полазника. Планирано је да се настава српског језика одржава суботом, а настава из математике недељом, током месеца јуна. Додатно су обезбеђена и два термина српског и математике током радне недеље за сваку групу  (две групе као и викендом) како би надокнадили часове који су изгубљени због епидемиолошких мера током марта и априла месеца.

Припремна настава за комбиновани тест обухвата 15 часова, тачније по 3 двачаса за сваки предмет (физика, хемија, историја, биологија и географија) током јуна месеца. Припремна настава за предмете који су у оквиру комбинованог теста се одржава у наведеним терминима за полазнике из обе групе.

На следећем линку се налази распоред за предмете за комбиновани тест, са датумима одржавања наставе, планом по групама и терминима часова.

 

Напомена за родитеље:

Настава је бесплатна и обавезна за све који је похађају.

Три неоправдана изостанка, као и удаљавање са часа ради непримереног понашања онемогућавају даље присуство на бесплатној припремној настави.

За сваку групу постоје уписници како би се водила евиденција о присутности.