ПЕТНАЕСТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД

Петнаеста седница Скупштине Градске општине Стари град одржаће се у уторак, 26. децембра ове године, са почетком у 17 сати, у Великој сали која се налази у приземљу општинске зграде, Македонска 42.

Пред одборницима локалног парламента наћи ће се шест тачака Дневног реда. У прилогу ове вести можете преузети Дневни ред са Предлогом кадровског плана Управе ГО Стари град за 2018. годину, Допуну Дневног реда, Предлог одлуке о буџету Градске општине Стари град за 2018. годину, као и Предлог решења о давању предходне сагласноти на предлог Правилника о раду и зарадама ЈП СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић“

Позивају се одборници да обавезно присуствују седници, а у случају оправдане спречености, дужни су обавесте Одељење за скупштинске послове, послове већа и председника, на телефон: 3223-345, 3227-859 или 3300-584.

Градска општина Стари град подсећа Старограђане и све заинтересоване да на сајту наше општине www.starigrad.org.rs могу пратити онлајн пренос предстојеће седнице Скупштине, као и све седнице Већа Градске општине Стари град.

ПРИЛОГ:

1. ДНЕВНИ РЕД 15. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГО СТАРИ ГРАД – Преузмите ОВДЕ

2. ДОПУНА ДНЕВНОГ РЕДА 15. СЕДНИЦЕ – Преузмите ОВДЕ

3. ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ЗА 2018. ГОДИНУ – Преузмите ОВДЕ

4. ПРЕДЛОГ РЕШЕЊА О ДАВАЊУ ПРЕТХОДНЕ САГЛАСНОСТИ НА ПРЕДЛОГ ПРАВИЛНИКА О РАДУ И ЗАРАДАМА ЈП СРПЦ „МИЛАН ГАЛЕ МУШКАТИРОВИЋ“ – Преузмите ОВДЕ