ЗВАНИЧНА ПОСЕТА ТЕЛ АВИВУ

Почетком марта као представник општинске управе Вјера Радовић, члан Општинског већа Старог града посетила је градске органе управе Тел Авива .
Циљ посете била је сарадња и разговори са представницима органа управе Тел Авива. Посета је обухватила низ радних састанака као и разгледање културно- историјских места овог града.
После полагања венца на место где је убијен премијер Израела Ицак Рабин уследио је састанак на коме је презентован стратешки развој града.
“Након састанка посетили смо Музеј архитектуре Тел Авива, Национално позориште, Ротшилд булевар, Баухаус – квартове Белог града као и Меморијалну зграду оснивача независности” изјавила је Вјера Радовић по повратку из Тел Авива.
Током боравка, Вјера Радовић обишла је Хостел за децу под ризиком – Беит РОСИЕ који је намењен деци који су занемарени од стране родитеља и чије васпитање и школовање у том случају преузима Град. Боравак је настављен обиласком Центра за едукацију у науци Хемда и градском центру за образовање школских психолога.
Званична посета Тел Авиву обухватила је и отварање изложбе фотографија, господина Бранка Брандајса, коју је иначе помогла наша општина. Изложби је присуствовало неколико стотина како некадашњих грађана бивше Југославије тако и грађана Тел Авива.