УРЕЂЕН УЛАЗ У БАЈЛОНИЈЕВУ ПИЈАЦУ

Радници ЈКП „Градске пијаце” поправили су испред Бајлонијеве пијаце оштећења на тротоару која су представљала потенцијално опасна места за пролазнике и посетиоце ове пијаце. Иако тај посао није у надлежности овог градског предузећа, екипе сервисне службе ЈКП „Градске пијаце” изашле су на терен, а посао је био завршен за један дан.

– Овакве послове сматрамо сталним задатком, јер поред одржавања унутрашњег простора, желимо да уредимо и прилазе пијацама. На тај начин доприносимо сигурности грађана, а и околина изгледа много уредније. Ова пијаца је донекле посебна, јер су њени купци углавном старији суграђани и за њих нераван тротар може представљати ризик. Тако ћемо поступати и убудуће кад год уочимо неку неправилност, а увек смо отворени и за сугестије наших посетилаца који се за сваки проблем могу обратити домаћинима пијаца – рекла је Марија Бошњаковић, представница за јавност ЈКП „Градске пијаце”.

Истог мишљења били су и суграђани, као и продавци на спољној страни пијаце, на уласку из улице Џорџа Вашингтона. Радница у цвећари испред које се налазило једно од већих оштећења каже да је највећи проблем представљало кишно време, те је неколико пута долазило до незгода када се рупе попуне водом. Сада је ипак другачије и безбедније, каже она, а са њеним мишљењем се сложила и 60-годишња суграђанка, која сугерише да овакве контроле и акције треба чешће спроводити.