СТАРОГРАЂАНИМА БЕСПЛАТНЕ КАРТЕ И ПОПУСТ ЗА ПОЗОРИШНУ ПРЕДСТАВУ „ДАР”

Градска општина Стари град и Центар развоја животних вредности поклањају Старограђанима три пута по две улазнице за представу „Дар”, награђену признањем “Мирослав Беловић” за најбољу режију, која ће се одиграти у уторак,13.11, у Академији 28 у 17 сати. Јавите се на телефон општинског Контакт центра 785 2 999.

Представа „Дар”, награђена признањем „Мирослав Беловић” за најбољу режију. То је животна прича о дечаку Кости и његовој породици, од његовог рођења до пубертета. Ово је пре свега сага о љубави, различитостима и прихватању себе и других. Коста је посебан и другачији. Он има дар. Научиће своју породицу да поново воли, окупиће их и вратити правим вредностима, а публику подсетити на смисао људског постојања на свету. Представа на несвакидашњи, духовит и дирљив начин подсећа гледаоце да у животу треба успорити и посветити пажњу онима до којих нам је стало, а да је тренутак оно што живот чини лепшим и да га не смемо пропуштати.

Играју: Милена Ђорђевић, Стојан Ђорђевић,

Милан Ковачевић, Маја Ранђић,

Боба Латиновић, Јелена Ћурувија

Карте за представу могу се купити и путем телефона: 064/2588568, по цени од 450 динара, а ко улазнице наручи карте преко општинског Контакт центра на телефон 785 2 999 добиће попуст 100 динара, тако да карта износи 350 динара.

Карта за представу укључује и бесплатну едукативну трибину, као и предавање Центра за развој животних вредности, на које се можете пријавити путем маил: crzvrednosti@gmail.com

Више инфомација може се добити и на порталу www.cprsrbija.wixsite.com/crzv