СЕРВИС ЗА АКТИВНУ ПОДРШКУ ОСОБАМА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

Поштовани суграђани, обавештавамо вас да у суботу, 15. јуна, почиње почиње са радом СЕРВИС ЗА АКТИВНУ ПОДРШКУ ОСОБАМА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ, ЊИХОВИМ ПОРОДИЦАМА И ПРУЖАОЦИМА УСЛУГА на територији града Београда.

Све информације о раду сервиса за активну подршку особама са инвалидитетом можете добити сваке суботе на телефон 785 0 786, путем електронске поште: osi@novibeograd.rs, или директно у просторијама општине Нови Београд (сала 3), у термину од 10 – 14 часова.

Сврха пројекта, кога су партнерски подржале градске општине Стари град, Врачар и Нови Београд, је да се кроз активну подршку допринесе осамостаљивању особа са инвалидитетом, у циљу њихове што боље и ефикасније интеграције у друштвену заједницу. Такође, активна подршка има свој утицај на побољшање квалитета живота особа са инвалидитетом и њихових породица, као и на стручност и одговорност пружаоца услуга.

Позивамо сва заинтересована удружења, организације цивилног друштва – пружаоце услуга особама са инвалидитетом као и кориснике да се активно укључе у рад сервиса.