СЕДМА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД

Седма седница Скупштине ГО Стари град одржаће се у уторак 14. фебруара ове године, са почетком у 13 сати, у великој сали, у приземљу општинске зграде, Македонска 42.

Одборници староградског парламента разматраће осам тачака Дневног реда.

Дневни ред седнице, Нацрт одлуке о изменама и допунама буџета Градске општине Стари град за 2017. годину (први ребаланс), Допуну дневног реда, Програм пословања Установе културе ГО Стари град „Пароброд”, као и Финансијски план пословања Установе културе ГО Стари град, сви одборници Скупштине Градске општине Стари град, а посебно одборници који немају одборничку групу, могу преузети у прилогу вести (линкови 1, 2, 3, 4 i 5 ):

Позивају се одборници да седници ОБАВЕЗНО присуствују, а у случају оправдане спречености, да обавесте Одељење за скупштинске послове, послове Већа и председника, на телефон: 3223-345, 3227-859 или 3300-584.

ГО Стари град подсећа суграђане и све заинтересоване да на званичном сајту наше општине могу да редовно прате преносе седница Скупштине Градске општине Стари град, као и да сваког четвртка од 13 часова имају могућност да директно – онлајн прате преносе седница Већа општине.

ПРИЛОГ:

1. ДНЕВНИ РЕД СЕДМЕ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГО СТАРИ ГРАД

2. НАЦРТ ОДЛУКЕ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА БУЏЕТА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД ЗА 2017. ГОДИНУ (ПРВИ РЕБАЛАНС)

3. ДОПУНА ДНЕВНОГ РЕДА

4. ПРОГРАМ ПОСЛОВАЊА УК ГО СТАРИ ГРАД „ПАРОБРОД” ЗА 2017.ГОДИНУ

5. ФИНАНСИЈСКИ ПЛАН ПОСЛОВАЊА УК ГО СТАРИ ГРАД „ПАРОБРОД” ЗА 2017.ГОДИНУ