РЕНОВИРАНА АМБУЛАНТА КЛИНИЧКОГ ИНСТИТУТА ЗА УРОЛОГИЈУ КБЦ „ЗВЕЗДАРА“

Општина Стари град финансирала је са 2,5 милиона динара грађевинско-занатске радове на реновирању пријемне амбуланте Клиничког института за урологију КБЦ „Звездара“. Према речима директора КБЦ „Звездара“ др Александра Милошевића, пријемна амбуланта у овој болници требало би да почне са радом идуће седмице.

Заменица председника општине Стари град Ана Даниловић и заменик начелника Управе општине Мило Ковачевић обишли су данас реновирану амбуланту и подсетили да је општина Стари град у претходној години издвојила новац и за реновирање једног дела породилишта и куповину опреме за офталмолошку клинику КБЦ „Звездара“.

Директор КБЦ „Звездара“ др Александар Милошевић истакао је да је тренутно највећи проблем недостатак новца за реновирање зграда које припадају Градској болници.

„Стручност и кадар имамо, али грађевински проблеми су оно са чиме се тренутно суочавамо. Донација од општине Стари град потрошена је за реновирање амбуланте на урологији, јер је то једна од наших најбољих служби. Други део помоћи, коју смо добили од Града Београда, одлучили смо да употребимо за реновирање хируршког блока у истој болници“, истакао је др Александар Милошевић.