ПРИПРЕМНА НАСТАВА ЗА ЗАВРШНИ ИСПИТ ЗА ОСМАКЕ: РАСПОРЕД ПО ДАНИМА И ГРУПАМА СА САТНИЦОМ

Припремна настава ће се одржавати у Великој сали Градске општине Стари град, Македонска бр 42.
У складу са свим епидемиолошким мерама и препорукама сала ће бити дезинфикована пре доласка групе и након. На улазу ће се деци мерити температура и биће доступан алкохол за дезинфекцију руку. Места за седење у сали ће бити обележена.

Напомена за родитеље и децу:
Настава је бесплатна и обавезна за све који је похађају, а који су се пријавили до 03. марта 2021. године.
Три неоправдана изостанка, као и удаљавање са часа ради непримереног понашања онемогућавају даље присуство на бесплатној припремној настави.
За сваку групу постојаће уписници како би се водила евиденција о присутности детета.

Предвиђени фонд часова је: 25 двочаса (50 часова) из српског и математике за ОБЕ групе полазника. У прилогу се налази распоред са датумима одржавања наставе, планом по групама и терминима часова. Могуће су промене часова по редоследу одржавања у обе групе у зависности од професора.
Планирано је да се настава српског језика одржава суботом, а настава из математике недељом.

Припремна настава за комбиновани тест обухвата 15 часова, тачније по 3 двачаса за сваки предмет (физика, хемија, историја, биологија и географија ) за ОБЕ групе. Распоред и термини ће бити доступни накнадно јер је припремна настава предвиђена да се одвија у мају и јуну месецу.

Наставу српског језика држаће проф. Јадранка Милошевић, математике проф. Сандра Медош Витакић, физике проф. Драгана Пиваш, хемије проф. Биљана Буторовић, биологије проф. Тамара Проданов, историје проф. Јована Софијанић, географије проф. Бојана Перуничић.

За све додатне инфомрације о програму, родитељи се могу обратити Услужном центру Градске општине Стари град путем броја телефона 011 785 2 999.