ПРОГЛАШЕН НАЈЛЕПШИ НОВОГОДИШЊИ ИЗЛОГ НА СТАРОМ ГРАДУ

У Кући Ђуре Јакшића данас је по 21. пут проглашен најлепши новогодишњи излог на територији општине Стари град. Наиме, 1989. године еколошка радионица

„ Олга Познатов“ започела је ову акцију која осим програма за очување животне средине, бави се и естетским проблемима Старог града. „Чланови Савета за екологију су током децембра и јануара обилазили продавнице, пословне просторе на општини и на основу утврђених критеријума прогласили три најлепша новогодишња излога“, рекла је Андреа Симонов, председница Савета за екологију и захвалила се свима који су учествовали у овој акцији. Прво место награђено је статуом џивџана, признањем и новчаном наградом у износу од 30.000 динара, и припало је излогу фризерске радње „ ЗОА“ у Џорџа Вашингтона 40. Наградом од 25.000 динара, џивџаном и признањем награђено је друго место које је припало излогу продавнице “Accessorize“ у Кнез Михаиловој 47 –а, док је треће место припало излогу продавнице P…..S…fashion у Кнез Михаиловој 40 освојивши осим статуе џивџана, признања и новчану награду у износу од 20.000 динара.

Награђенима су награде уручивали председница Савета за екологију Андреа Симонов и Зоран Млађеновић, члан Општинског већа Стари град.