ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД: ФУШЕРАЈ НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ

Заменик градоначелника Весић Горан наставља да се крије од грађана, па у ванредну инспекцију штете коју је заједно са својим приватним архитектом направио иде пре шест сати ујутру.

У тој инспекцији он је утврдио да су радови изведени лоше, као и да је пројектант заборавио читаве категорије саобраћаја и све то само десет дана након што се хвалио како нико никад ништа лепше, боље и функционалније није направио.

О свему што је Весић Горан јутрос открио ми смо упозоравали јавност, и у току радова, и након Хандановићевих светковина поводом отварања Трга које је организовао са својом омиљеном фирмом Sky music.

Размере нестручности, бахатости и корумпираности овог режима најбоље се данас виде на Тргу републике који се већ распада. Зато захтевамо да Заменик градоначелника Весић Горан обезбеди јавности увид у књиге надзора како би се тачно утврдило ко је крив за материјалну штету коју на својим превозним средствима трпе грађани, као и да информише јавност ко је од кумова човека који се представља као председник Србије секао камен на Тргу.

Такође, захтевамо да се сви који су потрошили 10 милиона евра за реконструкцију, чији је врхунски домет укидање две коловозне траке и саобраћајни колапс у коме грађани месечно губе дане и дане живота, извине Београђанима и поднесу оставке пре него што неко будуће, од политичких притисака ослобођено, тужилаштво буде отворило истрагу о свему што се дешавало на пројекту реконструкције Трга.