ПОНОВО УКИНУТА ЉУБИЧАСТА ЗОНА: „ДИЗНИЛЕНД ВЕЧИТОГ ЗАМЕНИКА”

Уместо табли које означавају бесмислену љубичасту паркинг-зону којом вечити заменик Весић Горан покушава да закрпи рупе у билансу Паркинг сервиса након што је у нетранспарентном поступку концесионару „Вансију“ поклонио паркинг места поред Аеродрома Београд, данас су представници општине Стари град поставили табле са ознаком „Добродошли у Дизниленд вечитог заменика Весића“.

И заиста, само у Дизниленду који у својој глави креира заменик градоначелника могуће је да су улице истовремено слепе и двосмерне попут Иван Беогове, само у његовој глави дозвољено је да се 150 метара улице реновира 180 дана као што је то био случај у Срахињића Бана, само у његовој глави Трг Републике може да служи као паркинг.

У таквом нереду, вечити заменик може да покуша да на месту културно-историјског споменика зида кафану, сакривајући се иза „градоначелниковог пројекта“ жичаре који грађани не желе, а стручна јавност једногласно осуђује.

Док смо прелепљивали табле приметили смо да неке вечити заменик није ни вратио. Дакле, већ смо победили. И нећемо одустати док год не повуку одлуку о увођењу љубичасте паркинг-зоне. Џаба вечитом заменику што табле подиже, а шрафове покушава да завари. Грађанима је доста криминализоване, нестручне и бахате градске власти која мисли да је на изборима добила плен, а не обавезу да ради у складу са интересима Београђана.

У намери да зауставимо све штетне пројекте, неће нас спречити ни таблоидне оптужбе вечитог заменика Весић Горана, ни претње које нам упућује пацовским каналима. Спреми се Весићу, блокада твоје канцеларије је у припреми. Сам си то тражио. Или дај оставку, али без илузије да ћеш избећи моралну политичку и правну одговорност због свега што си урадио Београду и Београђанима.