ПЕТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД

Пета седница Скупштине градске општине Стари град одржаће се 29. новембра ове године у великој сали, у приземљу општинске зграде, Македонска 42. Одборници староградског парламента разматраће десет тачака дневног реда.

Дневни ред, као и Предлог одлуке о изменама и допунама одлуке о буџету Градске општине Стари град за 2016. годину (трећи ребаланс), сви одборници Скупштине градске општине Стари град, а посебно одборници који немају одборничку групу, могу преузети у прилогу вести (линкови 1 и 2):

Позивају се одборници да седници ОБАВЕЗНО присуствују, а у случају оправдане спречености, обавесте Одељење за скупштинске послове, послове већа и председника, на телефон: 3223-345, 3227-859 или 3300-584.

ГО Стари град подсећа све суграђане да на званичном сајту општине могу да прате наредну седницу Скупштине општине Стари град, као и да сваког четвртка од 13 часова имају могућност да прате онлајн преносе седница Већа општине .

ПРИЛОГ:

1.ДНЕВНИ РЕД 5. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГО СТАРИ ГРАД (линк 1)

2.ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД ЗА 2016. ГОДИНУ (ТРЕЋИ РЕБАЛАНС) (линк 2)