ОПШТИНА СТАРИ ГРАД ДОДЕЛИЛА ПОКЛОН ЧЕСТИТКЕ РОДИТЕЉИМА БЕБА – ПО ДЕСЕТ ХИЉАДА ДИНАРА ЗА 297 ПОРОДИЦА

Велику салу Градске општине Стари град у среду 14. марта испунили су осмеси, дечија колица и граја најмлађих становника ове општине. Повод за окупљање најмлађих Старограђана била је додела поклон-честитики у износу од десет хиљада динара родитељима који су током 2017. године добили принову.

У присуству поносних мама и тата, старијих браће и сестара, бака и дека, председник општине Марко Бастаћ, уручио је поклон-честитке родитељима 297 беба, које су током претходне године рођене на територији централне београдске општине.

У име општине присутне је поздравила председница Скупштине ГО Стари град Мила Поповић.

– Желим вам добродошлицу и веома добро знам какав је осећај јер сам и сама два пута била на вашем месту. Упркос тешкоћама са којима смо суочени, руководство општине неће одустати одакција и програма намењеним нашим најмлађим грађанима – поручила је Мила Поповић.

Марија Јовановић, мајка једанаестомесечног Саве, пријатно је обрадована општинском поклон честитком.

– Новац није толико битан, колико ме је одушевио гест општине. Схватите да неко мисли на вас и волела бих да многе нове генерације беба буду део ове општинске акције.

Слично мисли и брачни пар Швреко, а мали Виктор је на свој начин исказивао радост. Гледао је око себе и весело махао ручицама.

– Хвала нашој општини. Још један у низу начина да покажу да брину од најмалђих до најстаријих. Свака част!

Акцију под називом „Бебама на дар“ општина Стари град организује од 1999. године.