УЧЕСТВУЈТЕ У ДЕСЕТОЈ, ЈУБИЛАРНОЈ „ЈЕВРЕМОВОЈ – УЛИЦИ СУСРЕТА“

Поштовани Старограђани,

Градска општина Стари град у недељу, 1. априла обележава Цвети, славу и Дан општине традиционалном манифестацијом „Јевремова – улица сусрета“, јубиларни, десети пут за редом.

Очекује се да Господар Јевремова, једна од најлепших дорћолских улица, на Цвети поново буде место дружења, комшијске слоге и добрих староградских вибрација.

Градска општина Стари град позива грађане, појединце, удружења, установе, институције, вртиће, школе, културно-уметничка и спортска друштва, као и све заинтересоване који желе да учествују у манифестацији и представе своје активности дуж „Јевремове – улице сусрета“, да своје пријаве благовремено поднесу ГО Стари град.

ПРИЈАВЕ, попуњене на ПРИЈЕМНОМ ФОРМУЛАРУ ЗА УЧЕШЋЕ У МАНИФЕСТАЦИЈИ, који можете преузети у прилогу вести, подносе се електронским путем на мејл: turizam@starigrad.org.rs или у шалтер сали Писарнице, у приземљу општинске зграде, у Македонској 42, са назнаком „За Јевремову – улицу сусрета”.

Рок за пријаве је 19. март 2018. године.

Више информација можете добити позивом на телефонске бројеве Одсека за туризам Управе ГО Стари град 011/ 3300 – 678 и 3300- 541 или општинског Контакт центра 011/785 2 999, као и електронски путем на мејл: turizam@starigrad.org.rs

ПРИЛОГ:

ПРИЈАВНИ ФОРМУЛАР ЗА УЧЕШЋЕ У МАНИФЕСТАЦИЈИ „ЈЕВРЕМОВА – УЛИЦА СУСРЕТА” – Преузмите ОВДЕ