ПОНОВНИ ИЗБОРИ ЗА ОДБОРНИКЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА БЕОГРАДА НА ЧЕТИРИ БИРАЧКА МЕСТА У ОПШТИНИ СТАРИ ГРАД

Градска изборна комисија донела је одлуку о расписивању поновних избора за одборнике Скупштине Града на четири бирачка места у општини Стари град. Поновни избори ће се одржати 18. марта и то на следећим бирачким местима: БМ број 2 – ОШ „Браћа Барух”, БМ 21 – Национална служба за запошљавање, БМ 37 – МЗ „Теразије” и на бирачком месту 40 – ОШ „Михаило Петровић Алас”.

Број бирача на бирачким местима на којима ће бити поновљени избори је 5.384.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ГЛАСАЊЕ ВАН БИРАЧКОГ МЕСТА:

Обавештавамо Старограђане, који нису у могућности да гласају на овим бирачким местима на поновљеним Изборима за одборнике Скупштине града Београда, у недељу, 18. марта 2018. године, да могу да гласају и ван бирачког места, код куће.

За гласање ван бирачког места (по Закону о локалним изборима, Упуства за спровођење избора за одборнике Скупштине Града Београда и Правила о раду бирачких одбора за спровођење избора за одборнике Скупштине Града Београда), потребно је да се, најкасније до 11 часова на дан гласања, јавите бирачком одбору на вашем бирачком месту.

За остваривање овог права на територији Градске општине Стари град можете се пријавити и позивом на следеће телефоне: 011/3300-697 и 3300-698.

СПИСАК СА СЕДИШТЕМ ЧЕТИРИ БИРАЧКА МЕСТА НА КОЈИМА СЕ ПОНАВЉАЈУ ИЗБОРИ НА ГО СТАРИ ГРАД – Преузмите ОВДЕ