ОПШТИНА ПОМАЖЕ СТОНО-ТЕНИСКИ КЛУБ „СТАРИ ГРАД“

Поводом почетка такмичења у стонотениској Супер лиги за жене, стоно–тениски клуб „Стари град“ је данас у општини одржао конференцију за новинаре. Стоно-тениски клуб „Стари град“ је једини клуб у Београду који је пре четири године започео рад са маргинализованим групама друштва, са женама, особама са инвалидитетом и ромском популацијом.

Ана Даниловић, заменица председнице општине рекла је да ће општина наставити да пружа помоћ стоно–тениском клубу „Стари град“, јер циљ је да се стони тенис развије као масовни спорт.

Слободан Петровић, члан Општинског већа, изразио је задовољство због сарадње коју општина има са овим клубом и да ће, осим куповине спортских реквизита, општина помоћи да стоно–тениски клуб „Стари град“ овај спорт што више омасови код ученика основних школа.

„Напомињем да је СТК „Стари град“ једини на територији општине и града Београда који је учесник најелитније лиге Републике Србије у женској конкуренцији“, рекао је председник Клуба Зоран Гајић, и додао да ће се у недељу, 18. октобра у 19 часова у спортској сали „Визура“, Тошин бунар 224 –а одржати прва утакмица у Супер лиги између СТК „Стари град“ и СТК „ Челарево“.