OPŠTINA POMAŽE STONO-TENISKI KLUB „STARI GRAD“

Povodom početka takmičenja u stonoteniskoj Super ligi za žene, stono–teniski klub „Stari grad“ je danas u opštini održao konferenciju za novinare. Stono-teniski klub „Stari grad“ je jedini klub u Beogradu koji je pre četiri godine započeo rad sa marginalizovanim grupama društva, sa ženama, osobama sa invaliditetom i romskom populacijom.

Ana Danilović, zamenica predsednice opštine rekla je da će opština nastaviti da pruža pomoć stono–teniskom klubu „Stari grad“, jer cilj je da se stoni tenis razvije kao masovni sport.

Slobodan Petrović, član Opštinskog veća, izrazio je zadovoljstvo zbog saradnje koju opština ima sa ovim klubom i da će, osim kupovine sportskih rekvizita, opština pomoći da stono–teniski klub „Stari grad“ ovaj sport što više omasovi kod učenika osnovnih škola.

„Napominjem da je STK „Stari grad“ jedini na teritoriji opštine i grada Beograda koji je učesnik najelitnije lige Republike Srbije u ženskoj konkurenciji“, rekao je predsednik Kluba Zoran Gajić, i dodao da će se u nedelju, 18. oktobra u 19 časova u sportskoj sali „Vizura“, Tošin bunar 224 –a održati prva utakmica u Super ligi između STK „Stari grad“ i STK „ Čelarevo“.