ОПШТИНА ПОМАЖЕ РЕНОВИРАЊЕ 1. БЕОГРАДСКЕ ГИМНАЗИЈE

На седници Општинског већа Старог града, одржаној 24.маја, балетској школи „Лујо Давичо“ одобрено је 323. 464 динара за набавку и монтажу четири клима уређаја, као и намештаја за ђачке свлачионице и 100 парова балетских патика.

Добровољном ватрогасном друштву „Стари град“ опредељено 142.500 динара за набавку опреме.

Првој београдској гимназији припашће 1. 606. 000 динара за санацију плафона у Кабинету физике и делу плафона у Спортској хали, за санацију тоалета у свлачионицама, као и за постављање разгласа у дворишту школе.

„Белеф центру“ одобрено је 810 550 динара, за набавку опреме за поставку изложбе на прашком квадријеналу који ће се одржати од 14 до 24. јуна под називом „Студија случаја Београд“.

За суфинансирање куповине ултразвучног апарата, КБЦ Звездара опредељено је 500 000 динара.

Средства из општинског буџета, одобрена су и за рекреативни одмор запослених у општинској управи у Врњачкој бањи, Ивањици, Златару, Копаонику, Великом Градишту (Сребрно језеро), Чању и Рафаиловићима, као и за излет на релацији Београд-Сребрно језеро-Лепенски вир, Кладово-Неоготин-Београд). Такође, двоје запослених, присуствоваће стручном семинару на Фрушкој гори на тему „Активност синдиката на решавању актуелних питања и проблема запослених.“