OPŠTINA POMAŽE RENOVIRANJE 1. BEOGRADSKE GIMNAZIJE

Na sednici Opštinskog veća Starog grada, održanoj 24.maja, baletskoj školi „Lujo Davičo“ odobreno je 323. 464 dinara za nabavku i montažu četiri klima uređaja, kao i nameštaja za đačke svlačionice i 100 parova baletskih patika.

Dobrovoljnom vatrogasnom društvu „Stari grad“ opredeljeno 142.500 dinara za nabavku opreme.

Prvoj beogradskoj gimnaziji pripašće 1. 606. 000 dinara za sanaciju plafona u Kabinetu fizike i delu plafona u Sportskoj hali, za sanaciju toaleta u svlačionicama, kao i za postavljanje razglasa u dvorištu škole.

„Belef centru“ odobreno je 810 550 dinara, za nabavku opreme za postavku izložbe na praškom kvadrijenalu koji će se održati od 14 do 24. juna pod nazivom „Studija slučaja Beograd“.

Za sufinansiranje kupovine ultrazvučnog aparata, KBC Zvezdara opredeljeno je 500 000 dinara.

Sredstva iz opštinskog budžeta, odobrena su i za rekreativni odmor zaposlenih u opštinskoj upravi u Vrnjačkoj banji, Ivanjici, Zlataru, Kopaoniku, Velikom Gradištu (Srebrno jezero), Čanju i Rafailovićima, kao i za izlet na relaciji Beograd-Srebrno jezero-Lepenski vir, Kladovo-Neogotin-Beograd). Takođe, dvoje zaposlenih, prisustvovaće stručnom seminaru na Fruškoj gori na temu „Aktivnost sindikata na rešavanju aktuelnih pitanja i problema zaposlenih.“