ОПШТИНА КУПИЛА ТРИ НОВА ВОЗИЛА ДОМУ ЗДРАВЉА „СТАРИ ГРАД“

Захваљујући бризи коју је општина Стари град показала према својим суграђанима, патронажна служба Дома здравља „Стари град“ добила је још три нова возила. Кључеве аутомобила марке „застава 10“ данас су испред зграде Дома здравља у Симиној 27 запосленима уручили председница општине Мирјана Божидаревић и њен заменик Небојша Бакарец.

– Ово је веома значајна помоћ општине Стари град за нашу патронажну службу. За два месеца добићемо и комби марке „пежо“ са осам седишта за превоз пацијената на дијализу. То нам је такође омогућила општина Стари град – изјавио је др Љубиша Перишић, директор Дома здравља „Стари град“. Перишић је нагласио да је сарадња са локалним властима драгоцена за ову здравствену установу а да су промене видљиве почевши од реновираног улазног хола до новог намештаја у чекаоницама и ординацијама.

Председница Мирјана Божидаревић изјавила је да ће општина наставити да улаже у Дом здравља „Стари град“ и да је у плану реновирање седмог спрата и крова у згради у Симиној где се налази управа и администрација.
Небојша Бакарец, заменик председнице нагласио је да је куповина три аутомобила и комбија директна брига локалних власти о најстаријим и најмлађим суграђанима.