OPŠTINA KUPILA TRI NOVA VOZILA DOMU ZDRAVLJA „STARI GRAD“

Zahvaljujući brizi koju je opština Stari grad pokazala prema svojim sugrađanima, patronažna služba Doma zdravlja „Stari grad“ dobila je još tri nova vozila. Ključeve automobila marke „zastava 10“ danas su ispred zgrade Doma zdravlja u Siminoj 27 zaposlenima uručili predsednica opštine Mirjana Božidarević i njen zamenik Nebojša Bakarec.

– Ovo je veoma značajna pomoć opštine Stari grad za našu patronažnu službu. Za dva meseca dobićemo i kombi marke „pežo“ sa osam sedišta za prevoz pacijenata na dijalizu. To nam je takođe omogućila opština Stari grad – izjavio je dr Ljubiša Perišić, direktor Doma zdravlja „Stari grad“. Perišić je naglasio da je saradnja sa lokalnim vlastima dragocena za ovu zdravstvenu ustanovu a da su promene vidljive počevši od renoviranog ulaznog hola do novog nameštaja u čekaonicama i ordinacijama.

Predsednica Mirjana Božidarević izjavila je da će opština nastaviti da ulaže u Dom zdravlja „Stari grad“ i da je u planu renoviranje sedmog sprata i krova u zgradi u Siminoj gde se nalazi uprava i administracija.
Nebojša Bakarec, zamenik predsednice naglasio je da je kupovina tri automobila i kombija direktna briga lokalnih vlasti o najstarijim i najmlađim sugrađanima.